XFit

X-FIT er træning til dig som ønsker en intensiv træning. Puls, styrke og udholdenhed er i fokus. Der bruges kettlebells, vægtstænger, egen kropsvægt og meget mere. Intensiteten er høj, men vi har det sjovt.

 

Indoor Cycling

Indoor Cycling er som navnet antyder at cykle indendørs. Indoor Cycling dyrkes på specialcykler hvor vore uddannede instruktører vil
sikre en effektiv træning, der vil sikre den rette blanding konditions, udholdenhed, styrke og fedtforbrændings træning.

Med fokus på musik som et bærende element køres der et program bestående af intervaller. Disse intervaller vil være af forskellig længde og i varierende
intensitet. Målet er at sikre deltagerne får en god oplevelse uden
trivialiteter således at træningen opleves inspirerende.

Meget få motionsformer har samme trænings effektivitet som Indoor Cycling,
dette skyldes at bevægelserne ikke kræver megen koordination og at deltagerne
derfor kan fokusere deres energi på selve træningen.

Funktionel træning

FUNKTIONEL TRÆNING byder på sjov holdtræning, hvor vi arbejder med kondition, styrke og funktionelle øvelser. Træningen foregår typisk med kropsvægt men også med dumbells, kettlebells, medicinbolde og andet udstyr, med lav vægt. Denne træningsform er for alle uanset alder og fitness niveau.

ENDURANCE

ENDURANCE byder på workouts med styrketræning, høj puls, udholdenhed. Vi træner hårdt og intensiv, mens at vi har det sjovt og får et godt fællesskab. Alle på holdet kæmper sammen, og vi hepper og hjælper hinanden igennem træningen. Der trænes med både vægtstænger, kettlebells samt kropsvægt. Alle øvelser kan skaleres, så det tilpasses den enkelt, dog vil en vis grundform være en forudsætning for at deltage.

CardioFit

På CardioFit vil du primært blive udsat for funktionel træning og øvelser der giver høj puls. Vi arbejder også med vægte, typisk lavere vægte og flere gentagelser – kort sagt – mindre snak, mere træning.